LIJEPA ANTONIJA

Naša voditeljica objavila seksi fotografiju ispod tuša

20.01.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Dok neki iz ormara posljednjih dana izvlače najtoplije komade odjeće, lijepa voditeljica RTL-a Antonija Stupar Jurkin na svom je odmoru u Rovinju odlučila skinuti sve sa sebe

'Ljepota počinje u onom trenutku kad odlučiš biti svoja', rekla je  jednom Coco Chanel. Svoja je odlučila biti i Antonija Stupar Jurkin koju dosad nismo vidjeli u izdanju u kakvom se pokazala jučer na Instagramu. Zgodna voditeljica RTL-a objavila je seksi fotografiju snimljenu ispod tuša, a malo je reći kako su neki ostali bez riječi, ili bolje rečeno bez daha. Antonija se trenutačno nalazi na obiteljskom odmoru u Rovinju, a opuštanje u jednom wellness-centru bilo je čini se prava antistresna terapija. Komentari njezinih prijatelja nisu izostali.

I dok su neki postali predvidljivi na društvenim mrežama, Antonija s tim nema problema. Prije dva tjedna zgodna voditeljica proslavila je 30. rođendan, a dobru formu uz dvoje djece održava svakodnevnim treninzima u rano jutro.

'Tko kaže da ga ne muče godine, laže, jer to svakoga pomalo brine. Ali ja se vrlo dobro osjećam, a to je ono najvažnije. Ne bojim se godina sve dok se osjećam kao da mi je dvadeset', kaže Antonija.

#wellness #supriseshower #relax

A photo posted by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

#wellness #justrelax #selfie

A photo posted by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on