nije mu odgovorila

Narušeni odnosi: Meghan Markle je za 40. rođendan od oca dobila buket ruža, no to je odlučila potpuno ignorirati

07.08.2021 u 22:55

Bionic
Reading

Buket cvijeća neće popraviti narušen odnos između Meghan Markle i njenog oca Thomasa Marklea. Naime, otac vojvotkinje od Sussexa tvrdi da je svojoj otuđenoj kćeri poslao buket ruža za njezin 40. rođendan, no nije dobio zahvalu

Thomas Markle, otac Meghan Markle za TMZ je otkrio kako je poslao buket od 12 crvenih ruža s dvije žute ruže u sredini koje se odnose na njegove unuke, dvogodišnjeg Archieja i dvomjesečnu Lilibet Dianu. Također je rekao kako je uz buket cvijeća poslao i poruku koja glasi: 'Želim ti sretan rođendan i sjajne dane.' Međutim, za tu getu nije dobio nikakav odgovor od Meghan, čak ni zahvalu. Thomas Markle je rekao kako se slaže da bude isključen iz života svojih unuka te da je sasvim uredu što mu Meghan nije odgovorila.

Loš odnos Megan Markle s ocem pred oči javnosti došao je 2018. neposredno prije vjenčanja kraljevskog para kada je otkriveno da je Thomas u medijima objavio njezine fotografije iz prošlosti zajedno s privatnim pismom koje mu je ona poslala.

Meghan koja od napuštanja kraljevske obitelji živi u Montecitu u Kaliforniji zajedno s princem Harryjem i njihovom djecom u ožujku je u intervjuu s Oprah Winfrey otvoreno progovorila o svom odnosu s ocem te priznala kako 'ne može oprostiti njegov izdaju'.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Archewell / Ferrari / Profimedia

'Gledam Archieja, razmišljam o ovom djetetu (Lilibet Diani) i zaista ne mogu zamisliti da bih ikada namjerno učinila nešto što bi nanijelo bol mom djetetu. Ne mogu to zamisliti i stoga mi je vrlo teško preći preko toga,' rekla je tad Meghan.

Prošloga mjeseca 77-godišnji Thomas Markle izjavio je kako planira na sudu predati zahtjev kako bi pokušao vidjeti svoje unuke. Meghan je u međuvremenu također primila rođendanske čestitke od kraljevske obitelji unatoč navodnom zahlađenom odnosu od bombastičnog intervju kod Oprah Winfre emitiranog početkom ove godine.