ne slažu se

Narušena obiteljska idila: Victoria Beckham u hladnom je ratu s novom snahom Nicolom Peltz

05.08.2022 u 09:22

Bionic
Reading

U proširenoj obitelji Beckham došlo je do prvih trzavica. Naime, navodno su Victoria Beckahm i njezina snaha Nicola Peltz, novopečena supruga Brooklyna Beckhama u hladnom ratu

Nicola Peltz u travnju ove godine zavjetovala se na vječnu ljubav i udala za 23-godišnjeg Brooklyna Beckhama, Victorijinog i Davidovog najstarijeg sina. Sada su pak obiteljsku idilu narušile prve trzavice, koje su se, kako piše Page Six, spremale čak i prije vjenčanja.

'Ne podnose se i međusobno ne razgovaraju,' rekao je za Page Six izvor blizak obitelji te dodao: 'Priprema vjenčanja bila je užasna.'

Izvor otkriva kako Nicola, glumica i kći njujorškog milijardera Nelsona Peltza, nije željela da njezina svekrva sudjeluje niti u jednom dijele planiranja vjenčanja te Victoriju nije u ništa upućivala. Njihiva komunikacija je bila minimalna. Takav stav Victoriji nije pomogao da pomogne prihvatiti novu članicu obitelji.

  • +2
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Izvod dodaje kako je ta napetost između svekrve i snahe postala 'neprekidna drama' koja razdire obitelj Beckham koji sada žive u Miamiju i njihovog sina modela. 'U posljednjih nekoliko mjeseci nisu puno ni često razgovarali sa sinom. Izvor dodaje kako je ulje na vatru dodao i trenutak kada je Brooklyn osvanuo na naslovnici britanskog časopisa Tatler na kojoj je Nicolu nazvao 'Nova gospođa Beckham'.

Izvor blizak obitelji sumnja da je 27-godišnja Nicola, koja se pojavila u dramskoj seriji 'Bates Motel' i u 'Transformers: Age of Extinction', možda pati ljubomore zbog globalno poznate mame svog muškarca i nije oduševljena pažnjom koju ona dobiva, posebno na sam dan vjenčanja.