LUKSUZ SAMO TAKAV

[VIDEO] Zavirite na jahtu na kojoj Beckhamovi uživaju nakon Hrvatske i to za tjedni najam od 1,6 milijuna eura

30.07.2022 u 22:26

Bionic
Reading

Nakon što su proveli nezaboravni odmor na otoku Lokrumu, Beckhamovi su se ukrcali na luksuznu jahtu Midsummer. Na ovoj ljepotici posjećuju ih i poznati prijatelji, a cijena nikome nije predstavljala niti najmanji problem

Svoje prijatelje, među kojima je bila Eva Longoria kao i Gigi Hadid, ovog su ljeta bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, modna dizajnerica Victoria Beckham, ugostili u pravom smislu te riječi. Svi oni uživali su u nevjerojatnom luksuzu unajmljene jahte koja je plovila oko St. Tropeza.

Riječ je o jahti naziva Madsummer koja se nalazi u charter ponudi i namijenjena je za one jako dubokog džepa, budući da se za tjedni najam mora izdvojiti nevjerojatnih 1.6 milijuna eura, što za Beckhamove nije predstavljalo nikakav problem.

Jahta Midsummer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dužine 95 metara svojim gostima nudi igraonicu za djecu, plesnu dvoranu, kino dvoranu, saunu, spa centar i 12 metara dugi bazen, kao i heliodrom, a da nikome ništa ne usfali brine provjereni tim od 28 članova posade.

STIGLE SU I FOTOGRAFIJE

[FOTO] David i Victoria Beckham uživaju u ljepotama Hrvatske i odmaraju u bivšem franjevačkom samostanu

Pogledaj galeriju

Jahta je izgrađena 2019. i dizajn potpisuje Eidsgaard Design, dok je za interijer zaslužna Laura Sessa, a može primiti 12 gostiju u deset luksuznih i prostranih spavaćih soba. U ljetnim mjesecima dostupna je za najam na Mediteranu, dok zimi plovi Karibima.

IMA SE, MOŽE SE

Odmor se nastavlja: Nagađa se da će za ovaj ljetni odmor Beckhamovi iskeširati desetke milijune eura

Pogledaj galeriju