ODMOR NA JADRANU

Napokon sami: Evo kako Ivana Vida uživa sa suprugom

28.07.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Ivana, supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide, ovih dana puni baterije na Jadranu sa svojim najmilijima

Lijepa brineta vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svoje je obožavatelje oduševila fotografijama s broda na kojem plove južnim Jadranom.

🧜🏻‍♂️🧜🏼‍♀️

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

Ivana je spremno pozirala u modernom jednodijelnom kupaćem kostimu kakvi su ove sezone 'must have' odabravši seksi model u plavoljubičastoj nijansi koji je sa strane ukrašen vezicama, a s frizurom se nije nimalo zamarala: mokru kosu je jednostavno omotala ručnikom. 

  • +25
Ivana Vida Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naravno, ova je objava izazvala pregršt pohvala: 'Ženo, prezgodna si', 'Ljepotica', 'Kraljica'...

👙🧖🏼‍♀️

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

Ivana je objavila i jednu sliku sa suprugom za koju je također dobila samo pozitivne komentare, a mnogi su ih proglasili najslađim parom. 

  • +3
Ivana Vida Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bračnom paru Vida itekako gode rijetki trenuci na ljetovanju samo za njih dvoje jer se Ivana nedavno na društvenim mrežama požalila da otkako su se Vatreni vratili iz Rusije, više nemaju nimalo mira za sebe.

Inače, Ivana je 2014. osvojila je titulu kraljice Hrvatske. Od tada je znatno promijenila svoj izgled, a najviše se to primijeti na frizuri. Bujna plavuša postala je zavodljiva crnka. Iako je prije dvije godine postala mama preslatkog sinčića Davida, lijepa Dalmatinka se i sad može pohvaliti besprijekornom figurom.