SANJA ŽULJEVIĆ

Napokon otkriveno ime nove voditeljice: Umjesto Marijane Batinić 'Život na vagi' vodit će poznata trenerica

21.09.2020 u 12:31

Bionic
Reading

Dosadašnja voditeljica Marijana Batinić je na rodiljnom dopustu, a danas je s RTL-a stigla potvrda kako će je njezinu ulogu preuzeti trenerica koju su gledatelji mogli pratiti u prve tri sezone

'Kad me izvršni producent showa, Vanja Meandžija, zvao na sastanak, posljednja misao u glavi je bila da zove zbog toga. Ali nakon predstavljanja ideje, kraćeg razgovora u kojem smo, između ostalog i spomenuli da je to već isprobano (u Americi su to isto napravili s trenerom Bobom Harperom) i prolaska kroz detalje kako će ta uloga zaista i izgledati, već sam bila poprilično sigurna da ću pristati. Nakon što sam prespavala i stavila sve u životni raspored definitivno sam odlučila pristati. Ipak je to dobar izlaz iz zone komfora za mene!', izjavila je Sanja Žuljević.

'Mare je bila super, dala mi je puno riječi podrške između kojih i priznanje da je i ona bila jedan od inicijatora ove ideje. Svakako mi je dala do znanja da vladam time i da ću se bez problema jako brzo ubaciti u taj film, ali u svom stilu', izjavila je nova voditeljica koja priznaje da su i kandidati, koje će gledatelji uskoro upoznati, bili poprilično iznenađeni kada su vidjeli nju u ulozi voditeljice.

Sanja najavljuje i da je pred natjecateljima, trenerima Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem, pa tako i pred gledateljima RTL-a potpuno drugačija i posebna sezona, počevši od toga da se nakon Zagreba, Samobora i Crikvenice ova sezona snima u Slavoniji.