ide na porodiljni

Snima se nova sezona popularnog showa, a sve zanima tko će zamijeniti Marijanu Batinić

26.06.2020 u 13:10

Bionic
Reading

U slavonskom mjestu Stara Kapela počelo je snimanje pete sezone RTL-ova 'Života na vagi'. I dalje su treneri isti - Maja Ćustić i Edin Mehmedović, a dosadašnja voditeljica zbog trudnoće neće biti dijelom showa

Umjesto Marijane Batinić uskočit će nova voditeljica ili voditelj čije ime zasad ostaje tajna. Ona će kandidate pete sezone samo 'uvesti' u kuću u kojoj će boraviti narednih mjeseci.

'Emisija 'Život na vagi' uistinu mijenja sudbine, a njezini protagonisti postaju ambasadori zdravog života. Odricanja, znoj i priče naših kandidata inspiriraju mnoge i na neki način pomažu svima onima koji nas gledaju! Nisu u pitanju samo fizičke transformacije već i pomicanje granica. Zid pred kojim su se našli odjednom postaje zavjesa i sve je moguće. Naravno da indirektno njihova preobrazba utječe na sve nas u produkciji', rekla je Marijana.

'Jako volim cijeli tim koji radi 'Život na vagi', sa svima se sve lako dogovori, a s obzirom na to da sam u drugom stanju, posebno me paze i tetoše. Mi smo televizijska obitelj već sada i vodimo svatko iz svog ugla projekt u istom smjeru. Ne treba isključiti vlastite emocije, već treba uistinu pokušati pobliže upoznati kandidate i približiti im se. U tim velikim ljudima kriju se većinom i velika srca, a kad gradite prijateljski odnos, oni bolje i napreduju', poručila je Splićanka.

Nova sezona popularnog showa specifična je i zato što se snima pod strogim epidemiološkim mjerama.

'Snimanja su kao i život pod ovom pandemijom - neobična! Kandidati su nam uvijek bili na prvome mjestu, a sad svi na setu svaki dan prolaze stroge mjere opreza. Mjerenje temperature s dva različita toplomjera zbog što preciznijih rezultata, obavezno nošenje maski za članove ekipe i rukavica, dezinfekcija zajedničkih prostora, propisane mjere u prijevozu ekipe… Pazi se da baš sve bude u skladu s epidemiološkim mjerama', pojasnio je Vanja Meandžija, glavni producent emisije 'Život na vagi'. Najavljuje i da gledatelje čeka pregršt novosti koji će ih sadržajno zaintrigirati.