MINUTE SE BROJE

Napokon je poznato koliko je trajao susret kraljice s princem Harryjem i Meghan Markle

13.06.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Iako su vjerojatno očekivali da će ih kraljevska obitelj, unatoč svemu, dočekati širom raširenih ruku i prilagoditi sve susretu, od toga nije bilo ništa, a čak je i susret s kraljicom Elizabetom II trajao iznimno kratko

Kako tvrdi dobro upućeni izvor, blizak kraljevskoj obitelji, kraljica Elizabeta II izdvojila je tek 15 minuta za susret s nekada omiljenim unukom, princem Harryjem, njegovom suprugom Meghan Markle i dječicom, Archiejem i Lilibet. Iako je dolazak vojvode i vojvotkinje od Sussexa u London, povodom kraljičinog jubileja, ujedno bio prvi susret i upoznavanje kraljice s malenom Lilibet, sve je to prošlo iznimno brzo.

Susret se dogodio 2. lipnja u dvorcu Windsor, a kraljičini zaposlenici pazili su dobro da se zakazano vrijeme ne premaši, odnosno da nakon 15 minuta Harry i Meghan ostave kraljicu na miru.

S bratom, princem Williamom, Harry nije imao privatni susret, što zapravo govori da njihov odnos, unatoč nagađanjima, još uvijek nije popravljen.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Dunham / Avalon / Profimedia

'William je još uvijek iznimno uzrujan zbog Harryjevog odlaska i osjeća da ga je brat razočarao, no krenuo je dalje', otkrio je medijima Williamov prijatelj.

Inače, u Londonu je malena Lilibet proslavila prvi rođendan i to na pikniku organiziranom njoj u čast u dvorištu njihovog doma Frogmore Cottage.