NIŠTA OD FOTOGRAFIJA

Prije dolaska Meghan Markle i princa Harryja u London kraljica je imala samo jedan uvjet

07.06.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Svjesna golemog interesa javnosti, kraljica Elizabeta II ogradila se od svega poslavši Harryju i Meghan jasnu poruku da neće dopustiti da se susret nje i praunučice Lilibet zabilježi fotoaparatom i potom objavi, čega su se, na kraju, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i morali pridržavati

Kraljica Elizabeta II ipak je vladarica Velike Britanije, koja na tronu sjedi punih 70 godina, stoga njezina je odluka ujedno i konačna i s njom se morate, htjeli vi to ili ne, složiti. Iako su princ Harry i Meghan Markle do sada svojim postupcima radili protiv kraljevske obitelji, kada je omiljena baka u pitanju, Harry je svjestan da mora pristati na sve što ona traži.

96-godišnja kraljica Elizabeta II jasno je poručila Harryju i Meghan i prije negoli su stigli u kratki posjet Londonu, povodom njezinog jubileja, da neće dopustiti da se fotografije susreta nje i malene Lilibet uopće naprave, kako oni ne bi došli 'u napast' objaviti ih.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Dunham / Avalon / Profimedia

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa planirali da njihov privatni fotograf snimi nekoliko fotografija tog trenutka, to se nije dogodilo i to iz jednostavnog razloga - jer je to bilo privatno druženje kraljice s praunukom koja je u Londonu proslavila i svoj 1. rođendan.

Kako tvrde dobro upućeni izvori iz palače, vrlo je vjerojatno da bi Harry i Meghan te fotografije podijelili s američkim tabloidima ili televizijskim kućama i to za pristojan honorar.