NEODOLJIVA NASLJEDNICA

[FOTO] Tatina slika i prilika: Meghan i Harry povodom 1. rođendana objavili fotografiju malene Lilibet

06.06.2022 u 23:39

Bionic
Reading

Apsolutno sve oko dolaska princa Harryja i Meghan Markle s djecom u London bilo je pomno isplanirano i do najsitnijeg detalja. A čekao se njihov odlazak za Ameriku kako bi napokon svjetlo dana ugledale fotografije njihove Lilibet, koja je u Velikoj Britaniji i to u Frogmore Cottageu proslavila svoj 1. rođendan

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, na radost brojnih obožavatelja, povodom 1. rođendana proslavljenog u Frogmore Cottageu, a tijekom održavanja kraljičinog jubileja, objavili su fotografiju malene Lilibet, a prve reakcije ljudi bile su kako malena nevjerojatno nalikuje svom ocu.

Vjerojatno se razlog prvenstveno krije u narančastoj kosici, baš istoj kakvu ima i njezin otac, a za fotografiju je pozirala na travi odjevena u plavu haljinicu i s mašnicom u kosi.

Harry i Meghan odlučili su za Lilibet organizirati opuštenu vrtnu zabavu ove subote, ali nije nedostajalo ni balona, rođendanske torte, kao ni dobre zabave.

Čast da snimi njezine fotografije pripala je fotografu i prijatelju obitelji Misanu Harrimanu, koji je također bio na pikniku, a od članova kraljevske obitelji na rođendan su bili pozvani Zara i Mike Tindall sa svoje troje djece - Miom, Lenom i Lucasom, kao i kćeri Petera Phillipsa i Autumn Kelly - Savannah i Isla.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Dunham / Avalon / Profimedia

Stigao je krsni kum Lilibetinog brata Archieja, Charlie Van Straubenzee i njegov brat Tom, koji je krsni kum princeze Charlotte. Za tortu je bila zadužena Claire Ptak, koja je već opravdala povjerenje napravivši tortu za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle.