TRBUŠASTA EKIPA

'Nama trudnicama je najgore': Franka Batelić i Dalibor Petko sve su nasmijali ovim fotografijama

20.12.2019 u 19:50

Bionic
Reading

Njezin blagdanski hit 'Samo s tobom Božić je' zavladao je radijskim eterom, a prije dočeka prvoga djeteta sa suprugom Vedranom Ćorlukom, pjevačica Franka Batelić posljednji se put zaputila do glazbenog studija

Do rođenja njihovog prvog djeteta ostalo je doista jako malo, a 2020. godina za bračni par Franku Batelić i Vedrana Ćorluku od sada će imati posebno značenje.

Pjevačica je trenutno u potpunosti posvećena posljednjim pripremama za porod, a nakon objave blagdanskog hita 'Samo s tobom meni Božić je', kako je imala priliku otkriti na Instagramu, u društvu radijskoga voditelja Dalibora Petka posljednji se put 'u jednom komadu' zaputila do glazbenog studija.

'Tko se dobro najeo na Adventu, a tko je heavily pregnant? Dalibor Petko mislim da nije teško pogoditi', napisala je Franka ispod fotografija na kojima u visokom stadiju trudnoće uspoređuje svoju veličinu trbuha s onim domaćeg radijskog voditelja.

'Nama trudnicama je najgore', u šaljivom tonu prokomentirao je Petko novu Frankinu objavu na Instagramu, poput brojnih fanova koji su Franku zasuli komplimentima i dobrim željama uoči skorašnjeg dolaska prinove.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije