KORONAKRIZA

Nakon više od pola godine bez gaža Marko Tolja otvorio dušu: 'Nedostaje mi bliskost i jedva čekam sve izgrliti i izljubiti'

06.11.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Uz više fotografija iz bliže prošlosti i član žirija u HTV-ovom showu 'Zvjezde pjevaju' nostalgično se prisjeća nastupanja i druženja s ostalim glazbenicima, ali i sa svojom publikom. Kako je istaknuo na društvenoj mreži, nedostaju mu vremena prije pandemije

U proteklih osam mjeseci, zbog pandemije, mnogi pjevači nisu imali niti jedan koncert, a upravo su im nastupi glavni izvor prihoda. Marko Tolja poput ostalih glazbenih kolega žali za proteklim vremenima i priželjkuje da pandemija stane kako bi se mogao vratiti onome što najviše voli - glazbi.

'Ono što me beskrajno rastužuje u ovo glupo doba, osim nedostatka svirki i publike, je nemogućnost druženja i grljenja dragih prijatelja i kolega. Nedostaje mi ta bliskost i jedva vas čekam sve izgrliti i izljubiti. I publiku nakon svakog koncerta!', poručio je Marko Tolja.

Riječki glazbenik je i ranije sa svojim fanovima dijelio osjećaje u vezi pandemije i nemogućnosti nastupanja. 'Kada se samo sjetim ovih trenutaka suza mi krene... Pa kada ćemo opet ovako? Kada? Sorry ljudi, pere me danas', napisao je sredinom listopada, a nekoliko dana prije toga fotografiju s jednog od nastupa opisao je riječima: 'Dani 'ponosa i slave' kada je ovo bila skoro pa svakodnevica. Miss it so much!'.