NOVI POČETAK

Nakon vijesti o razvodu: Zoe Kravitz oglasila se znakovitom porukom

04.01.2021 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je njezinom bračnom životu s Karlom Glusmanom došao kraj nakon nepune dvije godine, američka glumica Zoe Kravitz na svom Instragram profilu dala je naslutiti kako je spremna za novi početak

Kćer proslavljenog glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet svojim pratiteljima na Instagramu obratila se znakovitom porukom na temu uklanjanja određenih elemenata iz svog života – isti dan kada je odjeknula vijest da je podnijela zahtjev za razvod od supruga, glumačkog kolege Karla Glusamana.

  • +7
Zoe Kravitz i Karl Glusman Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na Instagram storyju, 32- godišnja Zoe Kravitz podijelila je objavu kojom je dala do znanja da u novoj godini odbacuje ljude, mjesta i stvari koje ne služe njezinom 'najvećem i najvišem dobru'. Uz objavljenu misao, glumica je dodala vlastiti komentar napisavši 'Mood' odnosno raspoloženje.

Glasnogovornik glumice protekle subote potvrdio je medijima da su se ona i Glusman razišli nakon manje od dvije godine braka.

Svoju vezu započeli su 2016. godine, a dvije godine kasnije su ju okrunili zarukama što je tada potvrdila u svom intervjuu za magazin Rolling Stone.

U lipnju 2019. godine Zoe Kravitz izrekla je sudbonosno 'da' kolegi u pariškom domu svog oca, glazbenika Lennyja Kravitza, , a proteklog ljeta proslavili su prvu godišnjicu braka o čemu je obožavatelje obavijestila romantičnom, svadbenom fotografijom objavljenom na Instagramu.