POHVALILA SE USPJEHOM

Nakon velikog koncerta Petra Graše u Beogradu oglasila se i Hana Huljić Grašo

12.11.2022 u 14:28

Bionic
Reading

Splitski pjevač Petar Grašo sinoć je napunio beogradsku Arenu, koja je pjevala u glas sve njegove najveće hitove. A u Beograd je s Grašom stigla i njegova supruga Hana Huljić Grašo, koja se drugo jutro oglasila na svom Instagram profilu

Nakon poduže pauze, na svom Instagram profilu oglasila se Hana Huljić Grašo. Pjevačica, supruga Petra Graše i majka djevojčice Albe iznenadila je sve svojom objavom, stavljenom samo nekoliko sati nakon što je Grašo održao veliki koncert u beogradskoj Areni, na kojem je i sama bila prisutna.

Ipak, ovoga puta objava nije imala baš nikakve veze sa njezinim starijim suprugom. Naime, Hana Huljić Grašo na Instagramu se pohvalila svojim velikim uspjehom, što je opisala ispod četiri objavljene fotografije:

'Presretna što je moja skladba ‘Dies Irae’ od danas na CD-u i svim digitalnim platformama, uz ‘Misu Mediteranu’ i ‘Ave Mariu’ Tonča Huljića, koje sam uživala otpjevati.'

  • +5
Hana Huljić Grašo i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX

Osim naslovnice albuma, Hana je pokazala i svoju vitku figuru u uskim crnim hlačama i s sakoom bez rukava u bijeloj boji ispod kojeg je provirivao crni čipkasti top, a bijele, sa crnim detaljem, bile su i cipele.

Iako je rodila prije sam četiri mjeseca, Hana izgleda besprijekorno, kao da i nije bila trudna. Ipak, kao što se moglo očekivati, od kćerkici Albi, koju je dobila s Grašom, nije rekla ni riječi.