PRVA REAKCIJA

Ivana Banfić živi nedaleko od epicentra jutrošnjeg potresa: 'Izletjeli smo van kuće, pa čekali hoće li drugi potres'

28.12.2020 u 10:12

Bionic
Reading

Nedaleko od epicentra jutrošnjeg potresa, u kući u Staroj Drenčini, živi i pjevačica Ivana Banfić sa svojim suprugom i sinom. U polusnu je iskočila iz kreveta, a na sreću, kuća koja se nalazi 11 kilometara od Petrinje, nije pretrpila nikakvu vidljivu štetu

Pjevačica Ivana Banfić sa suprugom i sinom živi nedaleko od epicentra jutrošnjeg potresa. Njihova kuća u Staroj Drenčini, naselju u sastavu Grada Siska, nalazi se 11 kilometara od Petrinje, a kako su oni doživjeli potres, otkrila je sama pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

'Fino je treslo. Kod nas u kući se nije ništa dogodilo, pala je jedna figurica. No, u polusnu sam skočila iz kreveta i ne mogu odrediti koliko je treslo, možda pola minute. Brujalo je', rekla je Ivana Banfić pa dodala:

  • +16
Potres u Hrvatskoj 28.12.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Edina Zuko

'Izletjeli smo van kuće, pa smo čekali hoće li drugi potres. Sad planiramo ići leći. Naša kuća, koju su izgradili baka i deda je postojana.'

Kao što već svi dobro znaju, seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jak potres jutros u 06 sati i 28 minuta s epicentrom kod Petrinje.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL