ZALJUBLJEN I SRETAN

Nakon toliko nedaća u život Keanu Reeves napokon je pronašao onu pravu, a čini se i da je spreman na veliki korak

01.04.2022 u 14:29

Bionic
Reading

Akcijski glumac Keanu Reeves snimljen je kako kupuje dijamantni prsten, pa su već krenula nagađanja da priprema zaruke s dugogodišnjom djevojkom Alexandrom Grant

Zvijezda Matrixa poznat po svojim akcijskim ulogama u brojnim holivudskim uspješnicama, Keanu Reeves ovih je dana zaokupljen romantičnim poslom. Očito se sprema zaručiti svoju dugogodišnju djevojku Alexandru Grant.

Reeves je snimljen u Los Angelesu kako kupuje dijamantni prsten, gdje je proveo dugih 40 minuta s menadžerom poslovnice, pa su tamošnji mediji već krenuli šuškati o zarukama.

Inače, 48-godišnja Grant i 57- godišnji Reeves u vezi su četiri godine te rijetko istupaju pred medijima. Svoju ljubav vješto kriju od javnosti, a postoji tek nekoliko zajedničkih fotografija na kojima je jasno da su u ljubavnom odnosu.

Samozatajna umjetnica Alexandra vratila je osmijeh na lice poznatom glumcu nakon niza životnih tragedija iza kojih se teško oporavio.

Prvo je sa svojom velikom ljubavi Jennifer Syme očekivao rođenje kćerkice, no u osmom mjesecu trudnoće sve je pošlo po krivu te je iznenadnim trudovima rodila mrtvorođenče. Od te tragedije niti jedno od njih nije se nikada oporavilo, a prevelika bol, umjesto da ih dodatno zbliži, udaljila ih je zauvijek iako su nakon svega ostali prijatelji. Samo dvije godine kasnije, Jennifer Syme poginula je u automobilskoj nesreći, vozeći se sa zabave Marylina Mansona.

Iako je nakon strašnih tragedija pokušao naći sreću s nekoliko djevojaka, tek je s Alexandrom s kojom ga veže dugogodišnje prijateljstvo i poslovni angažmani, pronašao mir i zadovoljstvo.

  • +4
Keanu Reeves na setu filma 'John Wick 4' Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia