NICK I AARON CARTER

Nakon što je mlađi brat prijetio smrću njegovoj trudnoj ženi, pjevač Backstreet Boysa tražio zabranu prilaženja

18.09.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Obitelj Carter posljednjih je mjeseci u popriličnim problemima zbog 31-godišnjeg sina i brata Aarona Cartera. Njegovi problemi s opijatima, ali i oni psihički, uzeli su maha, a osim što je do sada štetio većinom sebi, sada se okomio i na bližnje, kojima prijeti smrću

Član Backstreet Boysa Nick Carter otkrio je kako su on i sestra mu Angel odlučili tražiti zabranu prilaska njihovog mlađeg brata, 31-godišnjeg Aarona Cartera, nakon što je ovaj prijetio njegovoj trudnoj ženi i nerođenom djetetu da će ih ubiti.

'Nakon što smo razmotrili sve mogućnosti i porazgovarali o svemu, moja sestra i ja nažalost moramo reći da smo zatražili od policije da izda našem bratu Aaronu zabranu prilaska. U jeku njegovih sve gorih i težih ponašnja, kao i njegovih posljednjih izjava u kojima je otkrio kako je razmišljao i imao namjeru ubiti moju trudnu suprugu i naše nerođeno dijete, nije nam ostala niti jedna druga mogućnost osim ove da poduzmemo sve moguće mjere da zaštitimo sebe i naše obitelji', stoji u tweetu 39-godišnjeg pjevača.

Objava završava riječima da oni oboje vole svog brata te da se nadaju da će napokon dobiti adekvatni tretman, koji mu je prijeko potreban, prije negoli učini nešto nažao sebi ili bilo kome drugome.

Policija je donijela odluku da Aaron Carter ne smije prići na manje od 30 metara udaljenosti od svog brata Nicka, njegove supruge Lauren Kitt i njihove djece, kao ni ostalim članovima obitelji niti blizu njihovih domova u Las Vegasu.

  • +3
Nick Carter Izvor: EPA / Autor: BRITTA PEDERSEN

31-godišnji Aaron Carter bratove je optužbe odbacio, napisavši na Twitteru: 'Zaprepašten sam optužbama na svoj račun jer ne želim nikoga povrijediti, osobito ne svoju obitelj.'

No, nako toga kao da se razbjesnio zbog svega, pa svakih nekoliko minuta objavljuje nove twitove, svađa se s pratiteljima i slično. Posljednji niz objava sačinjavaju Naglašeni tekstoptužbe na račun brata Nicka Cartera, kojeg je nekoliko maloljetnih djevojaka optužilo za silovanje, čime Aaron Carter želi dodatno ocrniti brata i pokazati tko je zapravo 'loš' u njihovoj obitelji.