USKORO SE UDAJE

Nakon Romana Abramoviča, atraktivna Daša Žukova upecala još jednog milijardera, ovoga puta Grka

21.07.2019 u 21:48

Bionic
Reading

Ruskinja Daša Žukova javnosti je poznata po braku s milijarderom Romanom Abramovičem, od kojega se rastala prije dvije godine. Atraktivna 36-godišnja Daša već neko vrijeme ljubi grčkog nasljednika brodograđevnog carstva, Stavrosa Niarchosa, za koga se i zaručila, a vjenčanje bi se trebalo održati krajem godine

Daša Žukova i Stavros Niarchos su se zaručili, a zaruke su proslavili na njezinom rođendanskoj partyju, na koji su bila pozvana brojna poznata lica iz showbizz svijeta, poput Davida Beckhama, Liv Tyler, dizajnerice Tory Burch, modnih dizajnera koji stoji iza brenda Proenza Schouler, Jacka McCollougha i Lazara Hernandeza, Lauren Santo Domingo vlasnice modne platforme Moda Operandi i brojnih drugih.

Jetseterski par sudbonosno da trebao bi izgovoriti krajem godine, a još uvijek dogovaraju detalje, potvrdili su njihovi bliski prijatelji za Page Six.

Žukova se u kolovozu 2017. rastala od ruskog milijardera Romana Abramoviča, vlasnika nogometnog kluba Chelsea, a u braku su proveli deset godina. Petnaest godina mlađa Daša, kći ruskog magnata, Abramovičeva je treća supruga, a u braku su dobili dvoje djece.

  • +11
Roman Abramovič i Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već krajem 2017. Žukova je viđena s grčkim nasljednikom Niarchosom na Art Baselu u Miamiju, kao i na eventu koji je organizirao njezin magazin Garage. Žukova i Niarchos zajedno su bili i na vjenčanju prijatelja Karlie Kloss i Joshue Kushnera. No, Žukova i četiri godine mlađi Niarchos dobro su pazili da ih se u početku veze ne snimi zajedno, a čak su i na Instagram profilima svojih prijatelja rijetko mogu vidjeti na istoj fotografiji.

  • +15
Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par se poznaje već nekoliko godina i dugo su bili prijatelji, no očito su s vremenom spoznali da su puno više od toga.

Niarchos dolazi iz bogate obitelji grčkih brodovlasnika, a samo se umjetnička zbirka njegova oca procjenjuje na preko dvije milijarde dolara. Prije Žukove bio je u vezi s manekenkom Jessicom Hart za koju je bio i zaručen, a u svojim dvadesetima bio je u vezi s Paris Hilton, Mary Kate Olsen i Lindsay Lohan.