ANAN FARIS PONOVO LJUBI

Nakon razvoda pronašla utjehu u novom muškarcu

19.10.2017 u 12:56

Bionic
Reading

Američki fotografi uhvatili su glumicu Annu Faris u veselom i bliskom druženju s filmašem Michaelom Barrettom i tako dala naslutiti kako između njih postoji nešto više od prijateljstva. Čini se kako se samo dva mjeseca nakon razvoda od dugogodišnjeg supruga Chrisa Pratta okrenula novu stranicu u životu

Glumica Anna Faris prije dva mjeseca objavila je kako se razvodi od glumačkog kolege Chrisa Pratta nakon gotovo osam godina braka tijekom kojeg su dobili petogodišnjeg sinčića Jacka.

'Život je prekratak da biste bili u odnosima u kojima se ne osjećate potpuno iskreno te u kojima vam netko ne čuva leđa ili vas uopće ne cijeni', poručila je nakon razvoda poznata plavuša, a sada je čini se pronašla nekoga tko ju zna cijeniti.

  • +2
Anna Faris i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o 47-godišnjem filmašu Michaelu Barrettu, u čijem je društvu viđena prije nekoliko dana na jednoj dječjoj zabavi u Los Angelesu, gdje je bio i njezin mališan nad kojim s bivšim suprugom dijeli skrbništvo.

  • +15
Anna Faris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ovo nije prvi put da su Anna i Michael viđeni skupa. Prošli mjesec zajedno su uočeni u poznatom ribljem restoranu u Malibuu, kada su također djelovali vrlo prisno.

Spomenuti restoran očito im je omiljeno mjesto, jer su tamo viđeni još nekoliko puta nakon toga. Prema posljednjim fotografijama, čini se i kako je svog sinčića upoznala s novim muškarcem koji joj je ukrao srce.