potpuno iskreno

Slavna glumica otvoreno progovorila o razlozima razvoda

17.08.2017 u 12:08

Bionic
Reading

Slavni holivudski par Anna Faris i Chris Pratt prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio je da se razvode nakon osam godina braka, a sada je slavna glumica otvoreno progovorila i o razlozima

Glumica Anna Faris svakog tjedna objavljuje novu epizodu, koja se sastoji od kratkog teksta, audiozapisa i fotografije, na svojoj službenoj internetskoj stranici. 

Ovoga tjedna na red je došla tema ljubavi, a dotakla se i svog nedavnog razvoda od glumca Chrisa Pratta.

'Život je prekratak da biste bili u odnosima u kojima se ne osjećate potpuno iskreno te u kojima vam netko ne čuva leđa ili vas uopće ne cijeni', rekla je tada 40-godišnjakinja i odmah pokrenula nagađanja kako se upravo to dogodilo i u njezinu slučaju.

  • +3
Anna Faris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nemojte se bojati neovisnosti ako stvari ne funkcioniraju', poručila je u nastavku slušateljima i čitateljima glumica koja je i stala na kraj očigledno nesretnom braku s kolegom. 

Slavni se par upoznao na snimanju romantičnog filma 'Odvedi me kući večeras' prije 10 godina te su nakon dvije godine svoju vezu okrunili brakom.

Anna se, priznaje, izgubila u raznim odnosima.

'I ja sam napravila tu pogrešku. Mislim da sam pred kraj svoju ljubavnu vezu polako micala s liste prioriteta. I definitivno jedini savjet koji vam mogu dati je da prepoznate svoju vrijednost i samostalnost', samouvjereno je govorila, a onda zahvalila svim slušateljima i obožavateljima na ljubavi koju od njih prima.

  • +2
Anna Faris i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, tijekom braka s Chrisom glumica je dobila i uskoro petogodišnjeg sina te sada nad njim dijele skrbništvo. Prije nekoliko dana maleni je Jack viđen kako odlazi na misu s ocem.