CAITLIN O'CONNOR

Nakon razvoda od Vergare, Joe Manganiello svoju novu djevojku više ne krije

11.12.2023 u 15:02

  • +2

Joe Manganiello i Caitlin O’Connor

Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Pet mjeseci nakon što je od Sofije Vergare zatražio razvod, Joe Manganiello krenuo je dalje i s novom djevojkom Caitlin O’Connor sada se i službeno pojavljuje u javnosti

Proteklog vikenda očito nije bilo događanja na kojem se 46-godišnji glumac Joe Manganiello, javnosti najpoznatiji kao sada već bivši suprug Sofije Vergare, nije pojavio u društvu nove djevojke, 33-godišnje glumice Caitlin O'Connor.

Osim što je s njom imao debi na crvenom tepihu te je uoči humanitarne večere, na kojoj se prikupljao novac za djecu iz Armenije, pozirao okupljenim fotografima, Manganiello je sa svojom djevojkom bio na utakmici New York Jetsa protiv Houston Texasa, gdje su snimali selfije i razgovarali, ne mareći za znatiželjne poglede.

Par se inače upoznao u kolovozu, tijekom premijere druge sezone serije 'Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa'.

Događa se to točno pet mjeseci nakon što je Manganiello šokirao javnost podnijevši papire za razvod od Sofije Vergare.

JUSTIN SALIMAN

Svoju novu vezu više ne krije: Sofia Vergara u večernjem izlasku s uglednim kirurgom

Pogledaj galeriju

Na licu Manganiella jasno je vidljivo koliko je očaran svojom novom djevojkom, a nikoga ne bi čudilo da glumac odvede svoju odabranicu pred oltar i s njom napokon ostvari svoj san - da postane otac. Upravo je navodno to što Sofia Vergara, nakon 32-godišnjeg sina Manola, više nije htjela imati djece dovelo do nesuglasica među njima i razvoda.