JOE MANGANIELLO

Ljubav je 'planula' u jaccuziju: Uskoro bivši suprug Sofije Vergare već je krenuo dalje

20.09.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Magic Mike', Joe Manganiello, koji je trenutno usred brakorazvodne parnice sa Sofijom Vergarom, svoju je novu djevojku, glumicu i manekenku Caitlin O'Connor upoznao u hidromasažnoj kadi na zabavi nakon premijere HBO-ove sportske drame

Njegov razvod sa Sofijom Vergarom još uvijek nije finaliziran, no to ne znači da Joe Manganiello već nije krenuo dalje. Prema pisanju magazina People, 46-godišnji glumac sreću je pronašao sa 13 godina mlađom glumicom Caitlin O'Connor koju je upoznao na neslužbenom after partyju koji je organizirao HBO.

Zanimljiva je priča kako su se upoznali u jacuzziju, koji se nalazio na partyju, i odmah nakon upoznavanja su kliknuli i nastavili razgovor do duboko u noć. Nakon toga nastavili su druženje, a nedavno su snimljeni i prilikom izlaska iz jedne teretane u Kaliforniji odakle su otišli njegovim automobilom.

NIKAD LJEPŠA

Razvod je nije pogodio: Sofia Vergara u zavodljivom izdanju uputila se u provod

Pogledaj galeriju

O novoj vezi počelo se pričati ni dva mjeseca otkako je podnio papire za razvod od Sofije Vergare, navodeći nepomirljive razlike kao glavnog krivca za kraj njihovog braka.

Iako je javnost njihov razvod iznenadio, za njihove bliske prijatelje to nije bilo ništa čudno, budući da su već duže vrijeme imali razne uspone i padove u braku, no za javnost su se pravili kako je apsolutno sve u redu.