BIG BROTHER

Nakon razuzdane večeri ukućani Soraji zabijali golove

19.03.2011 u 16:01

Bionic
Reading

Jutro nakon sinoćnjeg raskalašenog partija stanovnici Big Brother kuće dočekali su mamurni, ali ih to nije spriječilo da nastave sa zabavom

Ukućani su se probudili i dalje pod dojmom od sinoćnjeg tuluma, a za neke zabava nije završila s dolaskom jutra. Dobro raspoložene Soraja, Mila i Slavica cijelo jutro su bile raspjevane, a s Nemešom su međusobno komentirale svoje glasovne sposobnosti.

Zatim su se posvetili pripremi doručka. Nemeš, Mila, Nikola, Ema doručkovali su kuhana jaja, dok je Soraja pripremila doručak za sebe, Slavicu, Milana i Lestora.
Istovremeno je na otpadu vladala nešto drukčija atmosfera. Ukućani su ogrnuti jaknama i zimskim kapama sjedili u hladnoj dnevnoj sobi i dogovarali se što će jesti za doručak.

Popodne su ukućani iskoristili za rekreaciju. Soraja, Nikola i Lester prvi su počeli igrati nogomet u dnevnoj sobi, a uskoro su im se pridružili i svi ostali. U igri nisu sudjelovali jedino Džordže i Slavica koji moraju taksirati. Soraja je bila golman, a ostali su se natjecali tko će joj dati više golova.

Na otpadu se popodne popravilo raspoloženje i društvo je opet bilo raspjevano. Okupili su se u dnevnoj sobi kako bi uvježbali pjesmu za Velikog Brata. Zatim se oglasio Veliki Brat, pohvalio ih i zadao im je novi zadatak – moraju odvajaju plastične figurice po bojama.