LJUBAV S FILMSKOG SETA

Nakon raskida sedmogodišnjih zaruka: Olivia Wilde utjehu pronašla u nekadašnjem miljeniku tinejdžerica

04.01.2021 u 21:39

Bionic
Reading

Krajem prošle godine u Hollywoodu je odjeknula vijest o raskidu sedmogodišnjih zaruka glumačkog para Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa, a sudeći po brojnim fotografijama paparazza utjehu je, po svemu sudeći, pronašla u deset godina mlađem glazbeniku, Harryju Stylesu

Britanski tabloid Daily Mail objavio je fotografije na kojima 36- godišnja glumica izlazi iz doma 26- godišnjeg glazbenika u Los Angelesu, dok je američki tabloid Page Six podijelio fotografije na kojima držeći se za ruke uživajući proteklog vikenda na vjenčanju menadžera Jeffreyja Azoffa u Montecitu.

U rujnu prošle godine otkriveno je da će u nadolazećem psihološkom trileru Olivije Wilde bivši član benda One Direction zamijeniti glumca Shiu LaBeoufa, a u spomenutom filmu glumit će uz bok glumcima Chrisu Pineu i Florence Pugh.

Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je produkcija filma odgođena u studenom nakon što je nekoliko članova filmske ekipe testirano pozitivno na koronavirus, Styles i Wilde kasnije tog mjeseca ponovno su ugledani na filmskom setu.

Krajem prošle godine Olivia Wilde prekinula je sedmogodišnje zaruke s kolegom Jasonom Sudeikisom s kojim ima 6- godišnjeg sina Otisa i četverogodišnju kćer Daisy.

  • +6
Olivia Wilde i Jason Sudeikis Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je tada otkrio medijima izvor blizak bivšem holivudskom paru, 36- godišnja Wilde i 45- godišnji Sudeikis svoju su vezu okončali još početkom 2020. godine te su ostali u prijateljskim odnosima.

Prije veze sa Jasonom Sudeikisom, glumica i redateljica bila je u braku s redateljem Taom Ruspolijem od 2003. do 2011. godine. U odnosu na nju, deset godina mlađeg Harryja Stylesa ljubavno se povezivalo s brojnim slavnim ljepoticama uključujući po zvijezdu Taylor Swift i brojne modele poput Kendall Jenner, Nadine Leopold, Sare Sampaio, Georgie Flower i Camille Rowe.

Krajem prošle godine britanski glazbenik i glumac u usponu osvrnuo se na svoj ljubavni život u intervjuu za modnu bibliju Vogue rekavši za sebe kako je preveliki džentlmen da bi spominjao imena djevojaka s kojim je imao romansu.