PRSTEN NA LIJEVOJ RUCI

Nakon propalog braka sa zvijezdom 'Beverly Hillsa' krenula je dalje: Jednim je detaljem Megan Fox pokrenula glasine o zarukama

29.01.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Poznata američka glumica, koja je dugi niz godina krasile liste najljepših dama iz Hollywooda, posljednjih mjeseci nalazi se u ljubavnoj vezi s 30- godišnjim američkim reperom Machine Gun Kellyjem. Svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti, glumica je dala naslutiti kako su spremni na novi korak u svojoj romansi

Vezu sa četiri godine mlađim reperom, Megan Fox započela je na proljeće 2020. godine nakon razvoda od glumca Briana Austina Greena, kojeg javnost najviše pamti po ulozi u seriji 'Beverly Hills, 90210'.

U braku dugom deset godina, Megan i Brian postali su roditeljima dvojice sinova i kćerkice, a novu ljubavnu sreću pronašla je s američkim reperom.

Na ulicama New Yorka američka glumica i njezin odabranik ugledani su prilikom napuštanja hotela i odlaska na probe za nastup u popularnoj emisiji 'Saturday Night Live'.

Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim svojim otkačenim izdanjem u znaku ružičastog rajfa s ušima ukrašenim ružama, Megan je plijenila pozornost velikim, dijamantnim prstenom na prstenjaku lijeve ruke, čime je uspjela pokrenuti glasine o zarukama nakon kratke veze s američkim reperom.