ANTONELA ROCCUZZO

Nakon pobjede Argentine znakovitom se porukom oglasila i Messijeva supruga

14.12.2022 u 11:20

Bionic
Reading

Sinoćnju utakmicu na katarskom stadionu Antonela Roccuzzo je sa sinovima Thiagom, Mateom i Cirom pratila iz VIP lože, a nakon pobjede se oglasila i na svom Instagram profilu i to fotografijom na kojoj pozira sa svojim dječacima

Uz fotografiju na kojoj na stadionu Lusail u Dohi pozira sa sinovima Mateom, Thiagom i Cirom, supruga Lionela Messija, Antonela Roccuzzo, na španjolskom je napisala: 'No te lo puedo explicar, porque no vas a entender!!!! Vamos Argentina!!! Vamos Leo Messi' što bi u prijevodu značilo: 'Ne mogu ti objasniti, jer nećeš shvatiti!!!! Idemo Argentina!!! Idemo Leo Messi!'

Time je zapravo jasno dala do znanja da ono kroz što ona trenutno prolazi i što osjeća, ne može objasniti. Ta njezina objava zapravo je jasna kada se zna da je napravljena nedugo nakon što je njezin suprug Lionel Messi s ekipom porazio Hrvatsku i odveo Argentinu u finale ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva.

Argentina je u polufinalu postigla tri gola, a za jedan od njih 'kriv' je i Lionel Messi, koji je svoj pogodak postigao nakon dosuđenog penala, koji je i dalje itekako sporan.

Mnogi tvrde da je upravo lijepa 34-godišnja Antonela Roccuzzo 'glavni krivac' zbog kojeg je godinu stariji Lionel Messi, jedan od najboljih nogometaša svijeta, toliko dobar i uspješan, jer zahvaljujući njoj može biti miran da je s njegovim dječacima, ali i sa cijelom obitelji sve u najboljem redu.

Upoznali su se kao petogodišnjaci, a kada je imao 10 godina, Messi je Antoneli počeo slati ljubavna pisma. Ljubavna priča započela je tijekom srednjoškolskih dana, a vezi je tek nakratko došao kraj kada se on, zbog nogometne karijere preselio u Barcelonu. U to vrijeme Antonela je započela vezu s drugim muškarcem, prekinula je studij stomatologije i upisala komunikologiju, no na kraju je odlučila biti manekenka.

Antonela Roccuzzo Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

Život ih je ponovno spojio 2005. godine kada je poginuo Antonelin najbolji prijatelj, nakon čega je pala u depresiju, prestala je odlaziti na predavanja, a Messi je požurio u Argentinu kako bi joj bio podrška. Ostavila je dečka i ponovno dala priliku Messiju i nije pogriješila. Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju, a na vjenčanju je bilo oko 260 uzvanika. Zajedno su dobili i trojicu sinova - Thiaga (10), Matea (7) i Cira (4).