IRSKI HUMOR

Inspirirao ih Messi: Ryanair nastavio sa sprdanjem gubitnika, a sad su se 'uhvatili' naše reprezentacije

14.12.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon što je Argentina izbacila Hrvatsku i plasirala se u finale, niskobudžetna avionska irska kompanija Ryanair odlučila se našaliti na račun naše reprezentacije

Irska zrakoplovna tvrtka Ryanair nastavila se na društvenim mrežama sprdati na račun reprezentacija koje su poražene na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Nakon što su se nasmijali na račun Engleza, i uz fotku napisali 'Vraćaju se kući', 'na zub' su uzeli Španjolce 'namontirane' na zrakoplov u letu uz duhovitu poruku koja zapravo u prijevodu na hrvatski gubi smisao - 'You’ve heard of elf on the shelf, now get ready for…'. U nastavku bi, zbog rime, trebalo biti 'Spain od the plane'.

A sada su na red došli i Hrvati, nakon poraza u polufinalu od Argentine. Na objavljenoj fotografiji u avionu sjede Luka Modrić i Bruno Petković i viču, dok ispred njih, leđima okrenut na slici, stoji Messi s rukama na ušima.

TUGA JE GOLEMA

[FOTO] Našim nogometašima ni njihovi klinci nisu mogli vratiti osmijeh na lice

Pogledaj galeriju

Uz fotografiju stoji: 'Molimo vas da obratite pozornost na najboljeg svih vremena' i uz to je hashtag - sljedeća postaja Zadar.