Antonela Roccuzzo

Dok naše WAGS-ice navijaju s tribina, Messijeva supruga prati situaciju iz VIP lože

13.12.2022 u 21:23

Bionic
Reading

Messijeva ljubav iz djetinjstva koju je oženio 2017. godine stigla je na utakmicu Argentine s Hrvatskom. Prati sve utakmice reprezentacije, baš kao i ostale WAGS-ice. Ipak, hrvatske navijačice smjestile su se s navijačima na tribine, ali supruga argentinske zvijezde smjestila se u VIP ložu

Iako je ova utakmica vrlo bitna za Hrvatsku i hrvatski nogomet, plasman u finale bitan je i Argentini. Ovo je mogućnost da uđu u borbu za treće zlato na Svjetskom prvenstvu, što nije mala stvar u nogometnom svijetu. Velikom okršaju prisustvuju argentinski i hrvatski navijači, a među njima i obitelji vrijednih igrača.

U Dohu je stiglo oko 30.000 argentinskih navijača, a s njima i supruga legendarnog Messija.

Za razliku od naših WAGS-ica, Antonela Roccuzzo prati argentinsku reprezentaciju iz VIP lože, odakle je mahnula zainteresiranoj publici koja ju je prepoznala. U zaštićenoj loži s njom sjede i njihova djeca, Thiago, Mateo Messi i Ciro. Djeca naših reprezentativaca isto su s majkama, ali sjede s ostalim hrvatskim navijačima - bliže navijačkoj veseloj hordi koja pjesmom bodri naše nogometaše.

Ipak, u nečemu je ista kao i hrvatske supruge i djevojke nogometaša! I 34-godišnja Antonella nosi Messijevu 10-ku, baš kao što i Hrvatice nose dresove svojih životnih partnera. Vitku liniju ova lijepa Argentinka pokazala je kraćom cropped verzijom nogometnog dresa.

Antonela Roccuzzo Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

Možda su naše djevojke uistinu i drugačije, skromnije i spremnije biti na tribinama od ostalih supruga. I Georgina je utakmice Portugala i Ronaldove nastupe pratila iz VIP lože, baš kao i Messijeva supruga. Vjerojatno je atmosfera u ložama ekskluzivnija, ali hrvatski navijački duh nitko ne želi propustiti.