'SVE JE U MOJIM RUKAMA, VESELIM SE'

Nakon pet godina Željka Ogresta vraća se na HRT

-

-

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Iako je na HRT-u nije bilo još od popularne 'Piramide' koja je s emitiranjem prestala prije pet godina, Željka Ogresta dobila je ponudu koju, kako kaže, nije mogla odbiti. Ponovno se vraća u radijski eter u kojem je i kovala novinarski zanat

Utorkom od 12.35 do 13.30 sa slušateljima će se, nakon dugo vremena, ponovno u eteru družiti Željka Ogresta.

Omiljena voditeljica vraća se na Hrvatski radio s emisijom 'Homo sapiens' koja će se emitirati na drugom programu utorkom, a donosit će životne priče osoba iz javnog života.

'Dobila sam ponudu i jako sam se razveselila. Biti će to klasičan talk šou s raznim ljudima koji zadovoljavaju naziv emisije', kaže nam dobro raspoložena Željka Ogresta i naglašava kako je povratak nakon duge pauze izuzetno veseli, a posebno to što je sve u njezinim rukama.


Iako je većina pamti po posljednjem projektu s TV ekrana, 'Piramidi', ljubitelji radija sjećat će je se i po njezinim emisijama na Radiju 101, Hrvatskom radiju i Radio Sljemenu, a nova će emisija ipak najviše nalikovati njezinom televizijskom talk šouu 'Željka Ogresta i gosti'.

'Neće to biti nužno zabavnog karaktera već više biografski razgovor sa zanimljivim ljudima koji nisu nužno vezani za aktualni događaj. Obuhvatit ćemo osobe iz svijeta umjetnosti, književnosti, rock and rolla', kaže novinarka koja ovih dana ima posljednje pripreme za prvu emisiju koja će startati u rujnu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!