PREKID VEZE

Nakon pet godina ljubavi je došao kraj: RTL-ovci Mojmira Pastorčić i Marko Vargek više nisu zajedno

20.05.2020 u 09:22

Bionic
Reading

Njihova ljubav rodila se na RTL televiziji, a iako su već i živjeli zajedno, donijeli su odluku da o svom privatnom životu neće govoriti za javnost. Ipak, nakon pet godina sportski novinar Marko Vargek iselio se iz stana koji je godinama dijelio s voditeljicom i urednicom 'RTL Direkta' Mojmirom Pastorčić

Da su u vezi, javnost je doznala još 2016. godine, no voditeljica i urednica emisije 'RTL Direkt' Mojmira Pastorčić i sportski novinar Marko Vargek od samog su početka odlučili da o svom privatnom životu neće govoriti. Tek je jednom kratko Mojmira Pastorčić na temu svog partnera kratko komentirala:

'Marko je novinar i voditelj, pa kad u 23.30 dođem doma izbezumljena, točno razumije što mi je u glavi.' Da su pravi profesionalci, pokazali su i na svom radnom mjestu, gdje su se jedno prema drugome odnosili kao kolega prema kolegi, no, kako donosi magazin Story, njihovoj je ljubavi sada došao kraj.

Nakon pet godina ljubavne veze, par je odlučio krenuti svatko svojim putem, a sportski novinar iselio se i iz njihovog zajedničkog stana. Što je presudilo, znaju samo oni.

Mojmira Pastorčić i Marko Vargek Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL