izvrsni s djecom

Nakon ovoga svi se pitaju spremaju li se princ Harry i Meghan Markle uskoro na prinovu

19.01.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon jučerašnjeg posjeta Cardiffu, gdje su dočekani s ogromnim oduševljenjem, princ Harry i Meghan Markle pokazali su i sjajan odnos s dječicom koja su ih posebno razveselila. Zato se mnogi pitaju hoće li brzo nakon vjenčanja u svibnju stići i još jedna kraljevska beba

Princ Harry i Meghan Markle nisu krili svoju sreću i veselje dolaskom u Cardiff, glavni grad Walesa, a isto je raspoloženje vladalo i kod tisuće okupljenih građana na gradskim ulicama. 

U sklopu posjeta koji će budućoj vojvotkinji pomoći da pobliže upozna zaručnikovu domovinu, par je u četvrtak stigao i u kulturni centar u Cardiffu gdje su ih dočekali mališani koji su za njih pripremili poseban program. 

Dok su djevojčice održale svoj plesni nastup koji je, sudeći prema fotografijama, duboko dirnuo američku glumicu, dječaci su uživali u društvenim igrama s britanskim prijestolonasljednikom. Prirodni i spontani kakvi su uvijek do sada i bili, Meghan i Harry i ovoga su puta s lakoćom uskočili u ovo ulogu koja im se očito jako svidjela. 

Meghan je pokazala kako je i više nego spremna za majčinsku ulogu i kako će se jednoga dana u njoj izvrsno snaći, a njezin odabranik jednostavno je zračio u ovakvom okruženju. 

Na samom odlasku sva dječica poželjela su ih zagrliti što je još više raznježilo lijepu Amerikanku. 

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Na njima nije nikakav pritisak i nitko ih ne požuruje s prinovom. I da slučajno odluče da nikada ne žele djecu, palača oko toga ne bi radila problem. Ipak, oboje su spremni zasnovati obitelj u budućnosti i vesele se tome ali ne očekujte to tako skoro', rekao je za strane medije izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

  • +23
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par se navodno međusobno dogovorio kako će neko vrijeme uživati u bračnom životu bez djece. 

'Postoji još mnogo toga što bi željeli napraviti kao par prije nego što stigne prinova, a Meghan je jako uzbuđena i zbog novih obveza koje je čekaju ulaskom u britansku monarhiju. Ona već ima dosta zakazanih sastanaka i priprema mnogo novih projekata vezanih za svoj humanitarni rad, a Harry joj oko svega puno pomaže', rekao je na koncu isti izvor.