CAROLE I MICHAEL

Nakon ovog poteza roditelji Kate Middleton mogu bez razmišljanja otići u mirovinu

22.05.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Roditelji princeze od Walesa, Carole i Michael Middleton napokon mogu odahnuti. Nakon mjeseci pregovaranja i razmišljanja, napokon su prošlog tjedna prodali svoju tvrtku Party Pieces, na kojoj su i stekli bogatstvo

Još uvijek nije poznat za koliki je iznos poduzetnik James Sinclair od majke Kate Middleton, Carole Middleton, kupio njezinu tvrtku Party Pieces, no ono što se zna je da će 12 zaposlenika ostati s novim vlasnikom.

Ovu tvrtku, koja se bavi nabavkom svega potrebnog za bilo kakav oblik zabave ili proslave, Carole Middleton osnovala je 1987. Tada je tražeći inspiraciju za kćerinu rođendansku proslavu shvatila da baš i nema puno izbora, zbog čega je odlučila upravo tu prazninu iskoristiti i krenuti u biznis.

'U siječnju 1987., kada sam bila šest mjeseci trudna, odlučila sam otići na proljetni sajam u Birminghamu gdje sam pronašla dobre dobavljače. Nakon toga ideja je samo nastala, a ja sam izradila letke koje sam dijelila po lokalnim igraonicama te sam uskoro počela koristiti naš vrt, koji je odjednom postao mjesto za pakiranje paketa, moj ured', prisjetila se svojedobno Carole Middleton, koja je u početku sve odrađivala iz obiteljskog doma u Berkshireu.

Carole i Michael Middleton Izvor: EPA / Autor: Gerry Penny

Majka troje djece, Catherine, Pippe i Jamesa Middletona, upravo je u svojoj djeci pronašla inspiraciju za sve, a i oni sami su, kroz odrastanje, sudjelovali u svemu i pomagali majci koliko su mogli.

Iako su svoje poslovanje proširili i na Ameriku, u travnju ove godine stigle su vijesti kako Carole i Michael Middleton namjeravaju prodati svoju tvrtku, želeći se posvetiti unucima, ali i da mogu napokon uživati u svemu. Toj odluci pridonijela je i pandemija koronavirusa zbog kojeg su iskusili i brojne financijske poteškoće.

Ponudu James Sincalira, osnivača Partyman grupacije, Middletonovi nisu mogli odbiti.