POSEBNI UZVANICI

Svi su tamo: Obitelj Kate Middleton imala je bolji tretman i od princa Harryja

06.05.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Na krunidbu kralja Charlesa III bila je pozvana i cijela obitelj Middleton - Kateina majka Carole, otac Michael, sestra Pippa i brat James, koji su sjedili tek dva reda iza princa Harryja

I dok je princ Harry, kao mlađi sin kralja Charlesa III, kao u kazni, sjedio u trećem redu, odmah pored princeze Eugenie i njezinog supruga Jacka Brooksbanka, praveći se kako mu takvo poniženje ne smeta, samo dva reda iza njega smjestila se dobro raspoložena obitelj njegove šogorice Kate Middleton.

Carole i Michael Middleton predvodili su obitelj, a odmah pored njih sjedili su i njihova djeca, Pippa i James Middleton. Svi pomno dotjerani, dostojanstveno su pratili sve što se događa oko njih.

moćnici na okupu

Pogledajte tko je sve došao na krunidbu u London

Pogledaj galeriju

Ovime je zapravo kralj Charles III pokazao koliko poštuje i cijeni svoju snahu Kate Middleton, suprugu princa Williama, jer su mnogi rođaci i članovi obitelji ostali bez pozivnice za ovu povijesnu ceremoniju.

Middletonovima nije smetala ni kiša koja je padala, i damama kvarila šminku. Udobno smješteni na stolicama, promatrali su ceremoniju, a s posebnim ponosom gledali su na princa Georgea, koji je na djedovoj krunidbi imao posebnu ulogu - počasnog paža.

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju