propričao insajder

Otkriveno zbog čega su raskinuli Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

16.09.2023 u 15:26

Bionic
Reading

Insajderi tvrde da su između njih postojali problemi već neko vrijeme

Raskid između Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness bio je "dugo očekivan", izjavio je izvor blizak paru ekskluzivno za Page Six.

Nakon vijesti da se dvoje glumaca razvodi nakon 27 godina braka, osoba bliska paru rekla je Page Six-u je da uopće nije iznenađena, dodajući: "To se dogodilo prije nekog vremena. Prijatelji i obitelj su znali za to."

Insajder je rekao i da su između njih postojali problemi već neko vrijeme, vjerojatno čak i prije nego što se Jackman vratio na Broadway u veljači 2022. godine s predstavom "The Music Man".

Razlog? "Deb nije često bila na probama", rekao je izvor, dodajući da ju je "čak uhvatio kako drijema tijekom nekih od njih".

Insajder je dalje naglasio da u raskid nije bila uključena treća osoba i da su jednostavno postali "stranci".

  • +2
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unatoč tome što su oni bliski njima znali da je njihov razlaz bio samo pitanje vremena, obožavatelji su bili šokirani kada je par objavio svoj prekid u petak zajedničkom izjavom.

"Blagoslovljeni smo što smo gotovo tri desetljeća dijelili zajedno kao muž i žena u divnom, ljubavlju ispunjenom braku", rekao je bivši par za časopis People.

"Sada se naša životna staza mijenja, i odlučili smo se razdvojiti kako bismo pratili svoj osobni rast."

Jackman (54) i Furness (67) dalje su objasnili da je "njihova obitelj uvijek bila i uvijek će biti njihova najviša prednost" dok "pristupaju ovom sljedećem poglavlju sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom."

"Izuzetno cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu tranziciju u našim životima", nastavili su dalje u zajedničkoj izjavi prije nego što su se potpisali kao "Deb i Hugh Jackman".

"Ovo je jedina izjava koju ćemo oboje dati", naglasili su na kraju izjave.

Ljubavna priča ovog para započela je kada su se upoznali na setu australske TV serije "Correlli" 1995. godine i vjenčali godinu dana kasnije.

Nakon što su se borili da imaju vlastitu djecu, usvojili su dvoje djece: Oscara, koji sada ima 23 godine, i Avu, koja ima 18 godina.