PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Nakon nominacije za Oscara, Jasmila Žbanić otkrila da je pozitivna na koronavirus

18.03.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Sretne vijesti da je njezin film 'Quo vadis, Aida?' nominiran za ovogodišnjeg Oscara, te da postoji velika šansa da i ona, baš poput svojedobno Danisa Tanovića i njegove 'Ničije zemlje' osvoji zlatni kipić, pale su trenutno u drugi plan zbog zdravstvenih problema poznate redateljice

Na svom Instagram profilu redateljica Jasmila Žbanić, koja je prije samo tri dana doznala kako se njezin film 'Quo vadis, Aida?' našao među nominiranim za ovogodišnjeg Oscara, sa svojim obožavateljima, ali i svima koji prate njezin rad, podijelila informaciju o svom zdravstvenom stanju.

Naime, Jasmila Žbanić i njezin suprug Damir oboljeli su od koronavirusa, zbog čega, kako kaže, nije mogla ni proslaviti nominaciju, ali ni odraditi intervjue za medije.

'Dragi moji, kasnim da vam se svima zahvalim jer smo i Damir i ja COVID pozitivni. Priličan je kaos, pa nismo stigli ni proslaviti nominaciju. Ispričavam se medijima što nisam mogla ispuniti zahtjeve za intervjue. Nadam se da će biti prilika. Još uvijek nemamo teške simptome, ali nije ugodno razmišljati što se sve može dogoditi. Uz ovu zahvalu, dodala bih još i zahvalu svim doktorima i zdravstvenim radnicima u BiH koji nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote u zemlji koja je pod najgorom 'diktaturom amatera'.

  • +8
Jasmila Žbanić Izvor: EPA / Autor: Jens Kalaene