DOBRO JE I PROŠAO

Nakon nesreće na skuteru, George Clooney šepajući napustio Sardiniju

12.07.2018 u 23:49

Bionic
Reading

Snimke CT-a pokazale su kako glumac George Clooney nije zadobio nikakve prijelome u prometnoj nesreći na skuteru, ali je ozlijedio zdjelicu, kukove i koljeno. Za oporavak će mu trebati oko 20 dana pa je sa svojim blizancima i suprugom Amal u četvrtak šepajući napustio Sardiniju

Od vozila kojim su dovezeni do privatnog mlažnjaka Clooney se do stepenica za ukrcaj u zrakoplov kretao uz pomoć osoblja, a hodajući po stepenicama čvrsto se pridržavao za rukohvate i oslanjao na ruke.

Prilikom silaska s vozila u jednom mu je trenutku ruku pružila i Amal, koja je u drugoj ruci držala njihovu Ellu, dok je malenog Alexandera nosila dadilja.

U nesreći koja se dogodila u utorak, Clooney se vozio na skuteru kad mu je put automobilom presjekao 65-godišnji Antonelli Viglino, koji je kasnije izjavio da nije vidio glumca zbog sunca koje ga je zabljesnulo dok je skretao ulijevo.

'Ništa nisam vidio jer me zabljesnulo sunce. Želio sam skrenuti i to se dogodilo tek što sam prešao crtu', rekao je talijanskom dnevniku Il Giornale Viglino, inače vodoinstalater koji je bio na putu prema vili u kojoj je trebao izvršiti popravak.

Vidno potresenog Viglina kući je morao voziti prijatelj, a kad se pribrao planirao je posjetiti glumca u bolnici. U međuvremenu je Clooney otpušten iz bolnice, a Viglino se nada da će ga ipak uspjeti vidjeti.

  • +5
George Clooney s obitelji napustio Sardiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Talijanske novine Corriere della Sera došle su do snimke sigurnosne kamere na kojoj se vidi kako Clooney preko upravljača svog skutera leti u zrak i prije pada na asfalt udara u vjetrobransko staklo automobila.

Njegov tjelohranitelj na svom je skuteru izbjegao nesreću u posljednji trenutak, a obzirom na silinu udarca Clooney može biti sretan što ozljede nisu i teže. Prema nekim informacijama, u trenutku udara vozi je oko 96 km/h, a spasila ga je i kaciga koju je nosio.

Amal i George su sa svojim jednogodišnjim blizancima trebali na Sardiniji provesti cijelo ljeto, jer George tamo snima svoju novu seriju 'Kvaka 22'.