LJETO U ITALIJI

Amal i George Clooney s djecom doputovali na Sardiniju

29.06.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Obitelj Clooney prije nekoliko je dana sletjela u Italiju te otplovila na Sardiniju luksuznom jahtom. Tamo će provesti cijelo ljeto dok George Clooney odrađuje novi glumački angažman

Lijepa odvjetnica Amal Clooney svoje je poslovne obveze nakratko stavila po strani kako bi se tijekom ljetnih mjeseci posvetila svojim blizancima Elli i Alexanderu koje je dobila sa svojim voljenim suprugom Georgeom Clooneyjem.

Ljeto će obitelj slavnog glumca provesti na talijanskoj obali, točnije na otoku Sardinija, gdje 57-godišnjak snima novu seriju koja će nositi naziv 'Catch 22’. Na putovanje su stigli i Georgeovi roditelji Nina i Nick Clooney koji će pomagati oko dječice, a obiteljsko okupljanje nije propustila ni Baria Alamuddin, majka ambiciozne Amal.

  • +13
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Cijela obitelj uživat će narednih nekoliko tjedana u talijanskim uvalama dok plove luksuznom jahtom.

A post shared by Amal Clooney (@amalsgotstyle) on

Bračni par Clooney već godinama ne krije kako je Italija jedna od njihovih omiljenih destinacija, a ovo će ljeto umjesto u svojoj vili na jezeru Como provesti nešto južnije.

A post shared by Amal Clooney (@amalsgotstyle) on

Dok njezin suprug radi, Amal će uživati u morskim radostima i suncu, a kad padne mrak golupčići će obilaziti lokalne restorane i uživati u gastronomiji.