NOVI STATUS

Nakon nekoliko mjeseci veze Lana Jurčević ponovno je slobodna

27.08.2018 u 16:58

Bionic
Reading

Nakon što je u ožujku ove godine napokon javnosti pokazala svog dugo skrivanog dečka i otkrila da je ludo zaljubljena, pjevačica Lana Jurčević sada je dala do znanja da je na njezinom ljubavnom planu došlo do promjene

Kada je u pitanju ljubavni život, domaća pjevačica Lana Jurčević rijetko kada ulazi u detalje i mnogo otkriva, no posljednjih mjeseci dalo se primijetiti da je zaljubljena.

Između ostalog, u ožujku ove godine otkrila je i tko je tajanstveni muškarac koji ju je oborio s nogu. Radilo se o Filipu Kratofilu, čiji su roditelji Goran i Fatima Kratofil vlasnici sljemenskog restorana Zlatni medvjed.

Međutim, misteriozna ljubavna priča očito je dobila svoj nesretan kraj, jer je Lana ponovno putem društvenih mreža otkrila da je slobodna.

‘Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga. Ako niste, bit ćete. U to ime, opet sam se sama. Slučajnost ili ne... tko zna’, napisala je zgodna Zagrepčanka.

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic

Lana je na fotografiji pokazala da se nakon prekida ošišala, što nije iznenađujuće, budući da mnoge žene mijenjaju frizuru nakon prekida.