DVA MJESECA NAKON PORODA

Gigi Hadid vraća se na posao: 'Nema posla kao što je majčinstvo!'

04.12.2020 u 16:52

Bionic
Reading

Svježa mama Gigi Hadid svoju majčinsku ulogu odlučila je prvi put balansirati sa svojim poslovnim obvezama pa je dojmove podijelila na društvenim mrežama

Viktorijina anđelica, 25-godišnja Gigi Hadid, u četvrtak je na Instagram Storyju podijelila svoje iskustvo zaposlene majke.

'Rekla bih povrataka na posao, ali biti majka je posao kao niti jedan drugi. Povratak u ured!', napisala je Gigi uz nijemi video s filterima dodanim sjajem u očima.

Gigi je svoje poslovne obveze u početak stavila na čekanje kako bi prednost dala svojoj majčinskoj ulozi.

'Odbijala je poslovne ponude kako bi sa svojom bebom mogla provesti prvu godinu', rekao je izvor za Us Weekly u listopadu.

Hadid je s dugogodišnjim dečkom Zaynom Malikom kćer dobila u rujnu, a ubrzo je podijelila sretnu vijest na Instagramu.

U komentaru je napisala kako je 'njihova djevojčica već promijenila njihov svijet' i dodala da je zaljubljena u malu, koja na objavljenoj slici drži ruku ponosnog 27-godišnjeg tate.

'Zahvalnice su na putu', podijelila je 28. listopada na Instagramu rukom pisanu poruku i dodala da ako nešto nije objavila, to nije zato što joj nedostaje zahvalnosti, nego zato što je nova mama koja sve pokušava srediti dok beba drijema.

Hadid i Malik ljubavnu su vezu počeli 2015. godine, a iako su se u ožujku 2018. razišli, pa ponovno i u siječnju 2019., početkom ove godine obnovili su ljubav, a zatim u travnju i objavili sretnu vijest o trudnoći.

Veza Zayna i Gigi bolja je nego ikad. Njihova komunikacija i vrijeme koje provode zajedno - nikad nisu izgledali sretnije', otkrio je izvor za Us Weekly u listopadu.

  • +2
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia