U BOJI DEVINE DLAKE

Gigi Hadid prošetala najotkačeniju verziju kaputa koji se uvijek isplati imati u ormaru

21.12.2020 u 10:31

Bionic
Reading

Nakon što je s britanskim pjevačem Zaynom Malikom ovoga rujna postala majkom djevojčice, američka it djevojka Gigi Hadid ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi. Sa svojom mezimicom proteklog vikenda uživala je na ulicama New Yorka koje je ovih dana zabijelio snijeg, a svoju vještinu kreiranja upečatljivih izdanja i ovog je puta uspješno istaknula

Poput mlađe sestre Belle, američka manekenka Gigi Hadid slovi za it djevojku današnjice, čija modna izdanja nerijetko predstavljaju veliku inspiraciju ženama diljem svijeta. Da sa svojom mezimicom, koja je na svijet došla ovoga rujna, uživa u šetnjama snijegom okovanim ulicama New Yorka, osim na Instagramu, dokazala je proteklog vikenda vojsci paparazzo fotografa.

Svoj visok status u modnim krugovima Gigi je potvrdila pojavom u efektnom zimskom izdanju, kojim je dominirao jedinstven model kaputa.

  • +5
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Da su modeli kaputa u boji devine dlake jedna od najboljih sezonskih investicija, već je dobro poznata činjenica, a slavna 25-godišnja manekenka odlučila se za njegovu pletenu verziju po uzoru na samt, za koju je zaslužan američki dizajner Thom Browne.

Navedeni kaput, koji je već imala priliku nositi, ovoga puta kombinirala je s komadima u duhu 90-ih, poput ispranog modela traperica Levi's i smeđe verzije kultnih marti, a cjelokupno izdanje začinila je bucket modelom kape brenda Louis Vuitton s naglašenim logotipom i krznenom podstavom.