KAO DA NIŠTA NIJE BILO

Nakon kratkog prekida, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez svojoj su ljubavi odlučili dati drugu šansu

18.03.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Iako su prošlog tjedna sa naslovnica svih svjetskih medija vrištali naslovi kako su latino diva i zvijezda bejzbola raskinuli zaruke, čini se da ću Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ipak odlučili pokušati još jednom

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez svim se silama trude riješiti sve probleme i pokušati još jednom. To su odlučili nakon dugog razgovora, ali i vikenda provedenog zajedno u Dominikanskoj Republici.

'Proveli su divnih nekoliko dana u Dominikanskoj Republici i nastavljaju raditi na vezi i riješavanju problema. No, zajedno su', otkrio je izvor za Page Six, dok je drugi izjavio za magazin People:

'Iako je Jennifer bila zauzeta snimanjem, uspjela je provesti neko vrijeme i s Alexom. To im je jako dobro došlo i nakon svega se čine puno sretniji. Odlučili su ovoga puta ići polako, imaju još puno toga za riješiti prije negoli sve ponovno postane idila. Jennifer se bori jer joj je sada teško ponovno mu vjerovati. Daleko su od planiranja vjenčanja, no i dalje su zaručeni.'

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Nakon što su vijesti o prekidu obišle svijet, 45-godišnja bivša zvijezda bejzbola, Alex Rodriguez, ukrcao se na privatni avion i odletio u Dominikansku Republiku kako bi uživo popričao s Jennifer Lopez, a ubrzo su se pojavile i paparazzo fotografije na kojima ju ljubi.