RADOSNA VIJEST

Nakon iznenadnog gubitka sina Milo Hrnić postao je pradjed: 'Ono što Bog uzme, vrati natrag'

05.01.2021 u 16:29

Bionic
Reading

Nakon što se 2020. godine suočio s iznenadnim gubitkom sina Srđana, dubrovački glazbenik Milo Hrnić postao je pradjed. Uoči proslave Nove godine, kći njegova pokojnog sina na svijet je donijela dječaka nadjenuvši mu ime Roko

Srđan Hrnić, koji bi ove godine proslavio 53. rođendan, preminuo je prirodnom smrću, u svojem domu, a uz njega su u tom trenutku bili supruga Đulija i devetogodišnji sin.

Za 70-godišnjeg dubrovačkog glazbenika i njegovu suprugu Dubravku odlazak sina bio je nevjerojatan šok jer ni kao dječak Srđan nije bio bolestan, a utjehu pronalaze u mlađem sinu Anti, četvero unuka i, po novom, praunučiću Roku.

'Da kažem pošteno, ovih dana poklapaju se godišnjice smrti mojega sina i njegova prvog rođaka. Umrli su u razmaku od deset dana. Tužni smo, nema dana da nam nije teško. Sve nas podsjeća na to', za 24 sata izjavio je poznati glazbenik koji je protekle godine uspio snimiti i novi album no još uvijek ga ne planira objaviti.

  • +5
Milo Hrnić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Došao sam de facto do kraja s ovim novim projektom. Čekam dokle će trajati ova teška vremena. Lako je dati prognozu za vrijeme, ali ne i za naše živote', izjavio je Hrnić koji još uvijek ne krije tugu zbog iznenadnog gubitka sina.

'Sin je isto volio glazbu. Nema tog momenta, tog segmenta u životu koji me ne podsjeća na njega. Radio sam neke pjesme i onda bi mi došle suze i morao sam stati, ponoviti opet. To je sve ljudski. Postao sam pradjed, kći mojeg pokojnog sina pred Novu godinu rodila je sina, Roko se zove. To Bog pošalje zamjenu. Ono što Bog uzme, vrati natrag', otkriva pjevač koji se od sina oprostio 4. siječnja 2020. godine.

Njegov grob redovito posjećuje a kako sam kažem, nakon vijesti o rođenju praunuka, sa članovima obitelji posjetio je njegov grob kako bi mu rekao radosnu vijest.

'Sutradan nakon što smo doznali da je unuka rodila, otišli smo mu na grob, odnijeli cvijeće i zapalili svijeću. I popričali s Bogom i s njim. Ono što nam je na duši, to nam je na srcu. Tako progovorimo. Onda odemo doma. Uvijek je sjena oko mene, bio je jako veseo i pozitivan, dizao je raspoloženje svima', prisjeća se.