TVRDE HARRY I MEGHAN

Nakon incidenta u Los Angelesu nitko iz kraljevske obitelji nije ih kontaktirao

18.05.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Prema pisanju američkih medija, nakon potjere paparazza po New Yorku, vojvodu i vojvotkinju od Sussexa nitko iz britanske kraljevske obitelji nije ni kontaktirao kako bi provjerio jesu li nakon incidenta dobro

Kako donosi Page Six, kojem je potvrđeno očito iz izvora bliskih princu Harryju i Meghan Markle, članovi njegove obitelji nisu se ni potrudili doznati jesu li nakon svega dobro. Izvor je rekao kako ni kralj Charles III ili kraljica Camilla, kao ni princ William i Kate Middleton nisu nazvali ili na neki drugi način pokušali kontaktirati vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.

Podsjetimo, sinoć nakon dodjele nagrada Women of Vision, Harry i Meghan, u pratnji njezine majke Dorije Ragland i tjelohranitelja taksijem su odlučili otići iz Ziegfeld kazališta, kada su ih, prema njihovim navodima, okružili paparazzi koji su potom počeli ih pratiti.

Više automobila zatamnjenih stakala progonili su njihov automobil, prolazeći kroz crvena svjetla, vozeći se jednosmjernom ulicom unatrag, vozeći pločnikom, dok su telefonirali u pokušaju da fotografiraju par i Doriju.

Njihova PR služba odmah je izdala službeno priopćenje:

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa te gospođa Ragland sudjelovali su u umalo katastrofalnoj automobilskoj potjeri skupine iznimno agresivnih paparazza. U nemilosrdnoj potjeri, koja je trajala gotovo dva sata, zamalo je došlo do nekoliko nesreća s drugim vozačima na cesti, pješacima i dva njujorška policajca', stoji, između ostalog, u priopćenju.

Nakon toga se oglasila i policija New Yorka: 'U utorak navečer, 16. svibnja, NYPD je pomogao privatnom zaštitarskom timu koji je štitio vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja.'

Posljednji se oglasio taksist Sukhcharn Sing koji je vozio Harryja, Meghan i Doriu Ragland. On pak tvrdi kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa malo pretjerali s izjavama o katastrofalnoj potjeri, dodavši kako paparazzi nisu bili agresivni. Za BBC je rekao kako su Harry i Meghan dragi ljudi koji su izgledali pomalo nervozno, dodavši:

'Bio sam u 67. ulici kada me jedan član osiguranja zaustavio. Iduća stvar, princ Harry i njegova žena uskaču u moj taksi. Blokirao nas je kamion za odvoz smeća i odjednom su se oko nas stvorili paparazzi i počeli slikati. To što su rekli i nije baš istina, mislim da su malo pretjerali. Nemojte vjerovati svemu što piše.'