ŽRTVA PROVALE

Nakon godina šutnje Sandra Bullock otkrila sve o događaju iz 2014. godine nakon kojeg je dobila PTSP

03.12.2021 u 08:25

Bionic
Reading

Tek je sada, s odmakom od sedam godina, holivudska glumica Sandra Bullock priznala svojim obožavateljima da pati teškog posttraumatskog stresnog poremećaja, odnosno PTSP-ja, koji se pojavio kao posljedica provale u njezinu kuću 2014. godine

Gostujući u jednoj od posljednjih epizoda 'Red Table Talk', kod Jade Pinkett Smith, Willow Smith i Adrienne Banfield-Norris, 57-godišnja holivudska glumica Sandra Bullock prisjetila se trenutka koji će joj zauvijek ostati urezan u pamćenje i to nakon što je shvatila da je nenaoružani provalnik ušao u njezinu vilu na Bel Airu.

Jedina dobra stvar u cijeloj priči bila je ta da u noći provale u kući nije bio njezin sin Louis, kojeg je posvojila 2010. godine.

'Bila je to večer kada je naša dadilja slobodna. Predložila mi je da Louis spava kod nje, jer je znala da ću ja kasno otići u krevet. Da je bio kod kuće, otrčala bih do ormara, koji je danas uistinu moj ormar, a onda je bila njegova spavaća soba, i to bi zauvijek promijenilo našu sudbinu. Nakon svega više nisam bila ista. Raspadala sam se', prisjetila se Sandra Bullock.

  • +6
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Provalnik je na kraju uhićen u njezinu domu, dok je i ona sama bila tamo, a kroz razgovor je priznala da od toga dana više nikada nije bila sama u kući. Nekoliko godina nakon incidenta, 2018., osuđeni stalker Joshua James, koji je posvuda pratio glumicu, počinio je samoubojstvo nakon sukoba s policijom.

'Tužno je u tome svemu da ga je sustav iznevjerio', rekla je Bullock dodajući kako je nesretni niz okolnosti doveo do njegove smrti.

TAJ DIVNI BARŠUN

Izgleda fantastično: Očaravajući stajling Sandre Bullock svidjet će se svim ljubiteljicama poslovne elegancije

Pogledaj galeriju

Kako je priznala, zbog cijele traume koja joj se dogodila, zatražila je i stručnu pomoć i pronašla psihoterapiju koja u njezinom slučaju najbolje pomaže.

Na pitanje što je naučila iz cijele situacije, rekla je kako sada zna da se često okruživala ljudima, ali i nalazila u situacijama koje nisu za nju bile sigurne. 'Nemam nikoga za kriviti osim same sebe.'