BOJA KOŽE

Nakon godina šutnje Angelina Jolie otkrila s kojim se problemom oko posvojene djece često susreće

24.06.2021 u 21:05

Bionic
Reading

I dok o svom humanitarnom radu priča naširoko, kada je riječ o njezinom privatnom životu, posebice o šestero djece, Angelina Jolie jako je štura. Tek povremeno otkrije neki zanimljiv detalj koji namiri njezine obožavatelje do iduće prigode

U svojoj ulozi gostujućeg urednika magazina Time, 46-godišnja Angelina Jolie intervjuirala je studenta medicine Malonea Mukwendea, a povod je bila njegova inicijativa da smanji taj jaz medicinskog znanja o ljudima druge boje kože, budući da se njih i njihove tegobe najviše zanemaruje u stručnim knjigama.

Tijekom razgovora Angelina je otkrila kako je i sama svjesna svega toga, objašnjavajući da se borila i muku mučila da pronađe pravi liječnički savjet za posvojenu djecu, kada su svo troje dobili identični osip. Osim toga otkrila je i kako je 16-godišnja Zahara nedavno bila podvrgnuta operaciji.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Moja djeca dolaze iz različitih područja i znam da se svako od njih, kada su svi dobili identični osip na koži, a koji se razlikovao ovisno o njihovoj boji kože. I uvijek kada bi zavirila u njihove liječničke kartone, referentna točka za sve je uvijek bila bijela koža', priznala je Angelina Jolie i potom otkrila:

'Nedavno je moja kći Zahara, koju sam posvojila u Etiopiji, imala operaciju, a kada je sve bilo gotovo medicinska sestra mi je naglasila da ih obavezno nazovem ukoliko joj koža postane ružičasta.'