VLASTITI TALK SHOW

Nakon dvije godine izbivanja Nevena Rendeli Vejzović ponovno se vraća na male ekrane; znamo i gdje

23.12.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Iako su se posljednjih tjedana pompozno najavljivala sva imena koja stižu na novu regionalnu televiziju Una TV, jedno je gotovo do samog kraja držano u tajnosti. Da odlazi na Una TV Nevena Rendeli Vejzović je otkrila na svom Instagram profilu

Gotovo je prošlo neprimjećeno najava Nevene Rendeli Vejzović o njezinom povratku na male ekrane. Nakon što se doznalo tko sve od njezinih nekadašnjih kolega odlazi na novu regionalnu televiziju Una TV, o svemu se oglasila i sama Nevena i to na svom Instagram Storyju.

Između nekoliko fotografija ubacila je svoju novu službenu fotografiju, na kojoj je odjevena u bijeli top s jednim rukavom, gleda ravno u kameru. Pored toga piše 'Coming soon', odnosno 'stiže uskoro', a otkrila je i da je riječ o talk showu naziva '21 odgovor'.

Tako se dvije godine nakon što je napustila HRT, Nevena Rendeli Vejzović ponovno vraća na male ekrane. 'Nesvakidašnji talk show u kojem ćete upoznati poznate ličnosti iz drugog ugla! Mislili ste da znate sve o njima? Tek sada ćete otkriti istinu i to ekskluzivnu', službena je najava emisije.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Podsjetimo, kada je 2019. odlučila napustiti HRT, Nevena je tada napisala: 'Kraj jedne ere za mene! Početak nove, nadam se, još bolje. Novi počeci.' Tada je otvorila vlastitu PR agenciju, no čini se da je ljubav prema kamerama ipak prevagnula.