ČARI RODITELJSTVA

Nevena Rendeli sve je nasmijala ovom objavom: 'Svaka čast bakama i dedama, ali sad mi treba još dva tjedna preodgoja'

28.08.2021 u 15:46

Bionic
Reading

Nevena Rendeli, bivša HRT-ova voditeljica, često na društvenim mrežama dijeli zanimljive crtice iz svoje svakodnevice koja je sve samo ne dosadna za što se uvijek pobrinu njezine slatke tri kćerkice, blizanke Lea i Mare, te najmlađa Vita

Mnogi roditelji, barem oni koji imaju tu sreću, često koriste, osobito ljeti i usluge tzv. 'baka servisa', a Nevena je otkrila na Instagramu kako je to izgledalo kad je došla po svoje vragolanke.

'Kad nakon dva tjedna pokupiš djecu i pitaš se čija su. Svaka čast bakama i dedama, ali sad mi treba još dva tjedna preodgoja. Dobro jutro nakon burne noći', napisala je Nevena pored idilične fotografije na kojoj uživa na bazenu sa svojim djevojčicama.

Nije dugo trebalo čekati na brojne reakcije drugih mama pa su se neke požalile da nemaju kome ostaviti djecu, dok su se druge složile kako prilagodba mnoge djece nakon boravka kod baka i deda zna poprilično potrajati.

  • +3
Nevena Rendeli Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Inače, Nevena je s djecom i suprugom Makom ovo ljeto isprobala i čari kampera pa su se upustili u avanturu obilaska Slovenije.

Vlasnica vlastite tvrtke i osnivačica Festivala zdravlja, prvo su se odmarali na Bohinju, a onda su krenuli dalje u kamperu put Kranjske gore.