ususret blagdanima

Mala, ali sjajna promjena: Nevena Rendeli Vejzović ima super frizuru

08.12.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti da su blagdani najbolji dio godine, upravo zbog mnogih zabava koje se odvijaju u prosincu. Da bi odabir idealne frizure za svaku od fešti na kojoj se treba pojaviti bio lakši, producentica, voditeljica i poduzetnica već je sredila svoju

One koji su možda očekivali drastičnu promjenu u duljini ili novu boju kod Nevene Rendeli Vejzović, razočarat će se. Lijepa voditeljica, kolumnistica i poduzetnica ukrala je malo vremena za sebe i svoje beauty rutine te se odlučila za osvježenje svoje kose ali tek neznatnu preinaku u stilu šišanja.

Poput većine žena Nevena obožava odlaziti u omiljeni frizerski salon kojem je godinama vjerna. Odlučila se za nježnu blond nijansu frizure kojoj je vjerna već neko vrijeme i strogo rezanom bobu s kojim će zablistati na prestojećim, blagdanskim eventima.

U ranijem razgovoru za tportal Nevena je otkrila kako uspijeva balansirati obveze oko mališana, kućanske poslove i karijeru. 'Kao i svaka zaposlena mama. Uz baku koja nam čuva leđa i uz puno žongliranja tijekom dana. Znate kako kažu, iza svake uspješne žene stoji njezina mama. Nije mi strano raditi u bilo koje doba dana, tako da radim i kad djeca zaspu ili dok ih čekam da im završi balet', rekla je.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL