misteriozna ruskinja

Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila Alina Kabajeva, navodna Putinova ljubavnica, a njezin izgled potaknuo je brojna pitanja

25.04.2022 u 18:13

Bionic
Reading

Privatni život ruskog predsjednika obavijen je velom tajne, o njemu se puno priča i nagađa, no jako malo toga sa sigurnošću zna. Navodna ljubavnica Vladimira Putina, gimnastičarka Alina Kabajeva, nakon duljeg vremena po prvi put se pojavila u javnosti, a mnoge je pomalo iznenadio njezin izgled

Bivša ruska gimnastičarka, za koju se već neko vrijeme nagađa da je ljubavnica Vladimira Putina po prvu put od početka rata u Ukrajini se pojavila u javnosti. Naime, nagađalo se kako se 38-godišnja Alina skriva u privatnog kući u Švicarskoj ili nuklearnom bunkeru u Sibiru.

Sada se Alina, odjevena u cvjetnu haljinu živahne ružičaste boje, pojavila u moskovskoj VTB Areni ovog tjedna uoči Alina Festivala, sportskog humanitarnog događaja.

Odjevena u ružičastu haljinu na preklop i djelomično skupljene kose, zlatna olimpijka spremno je e pozirala s djevojčicama. U pozadini su svirale domoljubne pjesme, a oko njih je bio ispisan simbol 'Z'. Držeći govor Alina je rekla : 'Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno.'

Alina je pozirala i s trenericom mladih gimnastičarki Elinom Sirotinom, koja je niz fotografija objavila a svom Instagram profilu. Također je nekoliko dana ranije objavila fotografije s treninga juniorske ritmičke gimnastike, kojem je Alina također nazočila.

Alinu se smatra dugogodišnjom Putinovm ljubavnicom, ali i majkom njegovo četvero djece koje Putin nikada nije službeno priznao. Alinino pojavljivanje na sportskom događanju u Moskvi izazvalo je popriličan interes, a njezine fotografije brzo su obišle medije i društvene mreže. Ono što je većini odmah zapelo za oko bio je njezin vidno promijenjen izgled, a čak se poprilično glasno počelo šuškati kako Alina i Putin dijele još jednu stvar – istog estetskog kirurga. 'Nešto se stvarno promijenilo na licu Aline Kabajeve…, legendarna sportašica bila je vidljivo ljepša,' napisao je ruski Cosmopolitan, a nagađa se kako je Alina posegnula za botoksom i filerima.

Izbjegavajući je povezivati s Putinom kako članak ne bi bio cenzuriran od strane ruske države, rusko izdanje Cosmopolitana piše: 'Alina Kabajeva je jedna od najtajnovitijih i najzagonetnijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se na društvenim mrežama, a nije ju moguće slučajno vidjeti na ulici ili u trgovačkim centrima.'

Kanal Tol'ko Nikomu na Telegramu također je pažljivo birao riječi pišući o Alini, a dao je naslutiti da ona i Putin dijele istog estetskog kirurga. Također su naveli kako je Alina ovog puta na sportsko događanje stigla ležerno odjevena, a na prstu joj se, ponovno, bio vidljiv vjenčani prsten.

O vezi Aline i Putine počelo se pisati 2008. godine, a oboje su nosili vjenčano prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji.

Putin i Alina navodno imaju četvero zajedničke djece - sedmogodišnje blizanke koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice. Do nedavno se također nagađalo kako je Alina od početka rata s Ukrajinom s djecom smještena u Švicarskoj. Osim navodno četvero djece s Alinom, Putina ima još dvije kćeri Mariju (36) i Katerinu (35) koje je dobio u braku s bivšom stjuardesom Ljudmilom s kojom je bio u braku 30 godina, a razveli su se 2013. godine.

  • +3
Alina Kabajeva Izvor: Profimedia / Autor: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia