ponovno single

Sofia Vergara progovorila o razvodu: 'Nastavila sam dalje'

15.01.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Kolumbijsko-američka zvijezda tiha je patnja brojnih muškaraca, a njezin izgled bolna točka mnogih žena. Zanosna Sofia Vergara ipak nema sreće u ljubavi pa je tako okončala sedmogodišnji brak, ali i novu vezu s renomiranim kirurgom

Na društvenim se mrežama duže šuškalo o bračnim problemima Sofije Vergare i Joea Mangiella, a na njezinom se Instagramu markantni Joe pojavljivao sve rjeđe i rjeđe da bi naposlijetku par objavio vijest o rastavi braka. Prošlo je šest mjeseci otkako se Vergara vratila u solo život nakon sedam godina braka, a njezina pojavljivanja sada privlače još veću pozornost.

U tih šest mjeseci otkako se rastala, glumica je često bila u društvu uglednog kirurga Justina Salimana, no njihova tromjesečna veza nije izdržala.

Za CBS Sunday Morning glumica je progovorila o rastavi braka te kako danas živi.

'Nastavila sam dalje', rekla je Vergara komentirajući kako je znala da će njezina rastava privući medijsku pozornost jer su i ona i Joe slavna lica: 'Znala sam da će se medijska pozornost dogoditi. Ne možete sakriti te stvari.'

Uz to, progovorila je kako je iznenađena tretmanom novinara koji su bili ljubazni.

Podsjetimo, vijest o rastavi odjeknula je u srpnju, a izvor blizak paru tada je otkrio da su im presudile karakterne razlike. Joea je opisao kao osobu koja juri za zabavom i izlascima, a slobodno vrijeme najradije provodi igrajući igrice i čitajući o superjunacima, dok Sofiju ispunjavaju otmjene večere i skupe stvari, a epiteti kojima je se opisuje uzdignuli su je do nebesa pa se i uobrazila.

Uz to, Joe je želio djecu, što Vergari nije dolazilo u obzir jer se kao majka ostvarila kroz svog sada 32-godišnjeg sina Manola.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: southpaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia